Saturday, May 11, 2013

A MINI PICNIC

Senare under onsdagen tog jag mig själv till Kaivaren. Jag tog en lång promenad dit eftersom jag hade tid och tappade lite bort mig. Men jag kom fram tillslut och vi hade lite picknick. Med ett paket jordgubbar och ett paket saltkex.

Men nu är parksäsongen öppnad och det kommer helt säkert att bli många fler kvällar i Kaivaren eller någon annan park i stan. Det räknar jag med i alla fall!

Later on Wednesday I took myself to Kaivopuisto. I took a long walk there since I had time and got a bit lost. But I got there and we had a little picnic. With a bit of strawberries and a pack of saltycrackers. 

But now the parkseason is opened and there will be many more evenings at Kaivopuisto or some other park in the city. I am counting on it!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...