Thursday, March 28, 2013

WEEK 12

Veckan mellan 18e och den 24e var inte egentligen sådär jättespeciell. Utom att jag råkade jobba varje dag. Vilket var spännande och tog ganska så långt alla mina krafter ifrån mig. Några höjdpunkter fanns såklart...

The week between 18th and 24th wasn't any special. Except that I worked everyday. Which was kinda cool but also took all of my energy. There were some highlights of course... 

1. Måndagen då jag var och åt med L.

1. On monday when I was out to eat with L. 

2. Onsdagen då jag bestämde mig för att gå på en drink till Relaxin med R. Det var faktiskt skönt att träffa folk som inte är i dagisålder.

2. On Wednesday I decided to go take a drink to Relaxin with R. It was nice to meet people over the age of 6.

3. På torsdagen hjälpte jag Camilla med att sätta upp en pjäs i Drumsö kyrka. Det var faktiskt ganska roligt trots att min kropp blev dödad av det.

3. On Thursday I helped Camilla set up a play at Lauttasaari church. It was fun but it killed my body. 

4. På fredagen lyckades jag gå på en housewarming där hela Satin Circus var och tänkte att nu skulle hardcore fansen ta livet av mig. Speciellt om de visste att jag och Ninni och Kati var de tre första som kom dit och det var bara bändet på plats.

4. On Friday I managed to be at a housewarming where the whole Satin Circus was and I thought that now the hardcore fans will kill me. Especially if they knew that me, Ninni and Kati were the first three at the party besides the band.5. På lördagen fick jag L hit och på kvällen hamnade vi till Kallio tillsammans med N. Vi råkade även på R för en stund och sedan gick vi till Sports Academy där både vakten i dörren och mannen vid garderoben frågade efter ID. Två meter ifrån varandra! Tragiskt säger jag! Kvällen för mig slutade hemma hos A där killarna spelade något spel medan jag förstod noll. Hem kom jag vid 8 på morgonen.

5. On Saturday I got L here and in the evening we went to Kallio together with N. We saw R for a second and then went to Sports Academy where both the guy at the door and the coatroom wanted to see ID. Two meters from eachother! My goodness! The evening for me ended up at A's where the guys played some game while I understood nothing of it. I was at home at about 8ish in the morning. 

6. På söndagen var jag trött men måste ändå till Kanneltalo för att se Trotsallt-gänget uppträda. Min bild fanns med i programbladet och det var så sjukt roligt!

6. On Sunday I was so tired but I had to go to Kanneltalo to see Trotsallt preform. My picture was in the booklet and it was so cool!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...