Saturday, March 9, 2013

So here it comes - the sound of drums

Förra veckans torsdag, efter att jag på onsdagen hjälpt Camilla flytta och suttit på Chaplin, Santa Fe och Relaxin med R, L och Lillebror, tog jag en promenad. För jag behövde verkligen lite tid för mig själv efter nattens händelser. Jag är verkligen glad att jag har bra människor omkring mig. Men ja, jag behövde lite tid så jag tog mina hörlurar med mig och lyssnade på musik medan jag tog min promenad. Och jag kunde såklart inte låta bli att knäppa några små bilder medan jag gick, för himlen visade verkligen sin bästa sida just då.

Trots alla motgångar som kommer emot så älskar jag livet.


Last weeks Thursday, after I helped Camilla move and sat at Chaplin, Santa Fe and Relaxin with R, L and Little Brother on Wednesday, I took a walk. Because I really needed some time for myself after last nights happenings. I am so glad I have good people around me. But yes, I needed a bit of time so I took my headphones with me and listened to some tunes. And I couldn't keep from not taking a few pictures because the sky was really showing its good side right then. 

Even though life gives a lot of lemons sometimes I still love it. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...