Tuesday, March 26, 2013

Saturday 16th - Party Because Part 4!

Senare på lördagen var det äntligen tid för Party Because Part 4! Jag hade på fredagen lyckats hitta en ny klänning från Cubus som jag inte kunde låta bli att använda direkt. Ryggen på klänningen var den som fick mig att falla pladask. Så otroligt fin!

Later on Saturday it was finally time för Party Because Part 4! I had on Friday found a new dress from Cubus and I couldn't resist putting it on. The back of the dress was what made me fall completely. So beautiful!Vi gick såklart till Relaxin och vi tog över en stor del av baren, nästan. Vi var faktiskt över 10 i något skede tror jag och det var helt otroligt roligt! Jag var så glad att jag lyckats få så många av de finaste människorna att komma. Några fortsatte till Amarillo, men jag och ett litet gäng blev kvar i Relaxin tills den stängde och gick sedan hem.

Men jag har en känsla av att den här var den bästa festen hittills.

We went to Relaxin of course and took over a big part of the bar, almost. We were over 10 people at some point I think and it was so much fun! I was so happy that I had managed to get so many of the best people to come. Some continued to Amarillo, but me and a little gang stayed at Relaxin until closing and then went home. 

But I have a feeling that this was the best party so far.


Tack allihopa som kom! Jag älskar er allihopa!

Thank you everyone who came! I love you all!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...