Thursday, March 14, 2013

One Saturday

På lördagen fick jag först fotografera lite folk och sen åkte jag hem snabbt för att sedan joina gänget i Norra Haga. Under den resan bestämde sig min telefon att ta bort alla mina kontakter. Jag blev på lite bättre humör efter en cakepop och lite vin.

On Saturday I got to photograph some people and then I went fast home to then join the gang at Pohjois-Haaga. At that trip my phone decided to delete all of my contacts. My mood got a bit better after a cakepop and a bit of wine.

Senare joinade jag Emma, Ona och Satu i Relaxin. Och fick klart för mig igen att det stället är bara bäst.

Later I joined Emma, Ona and Satu at Relaxin. And I got proven that the place is just the best. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...