Sunday, March 10, 2013

New stuff makes me a happy girl


 Färgen på den här väskan drog mig till sig direkt och jag kunde inte låta bli att köpa den. Den blir så snygg att använda under våren och sommaren!

The color of this bag was what got me to buy it. It will be perfect for spring and summer.


Jag brukar sällan hitta någonting i Mango men den här gången hittade jag den här t-skjortan. Kostade 8 euro så det kändes som ett helt okej pris för en så perfekt t-skjorta. Jag kan redan nu säga att den är skön på också. 

I rarely find anything at Mango but this time I did find this t-shirt. It cost like 8 euros and it felt like an okay price for it. I can already now say that it is really comfortable on.  
 

Min färg.  Av någon underlig anledning kan jag inte låta bli något som är armegrönt. Allt är bara så fantastiskt. Och den här är inget undantag. 

My color. For some odd reason I can't let anything in armygreen be. Everything is just amazing. And this is no exception. 
 

Nagellack. Såklart. Jag tittade på det här paketet redan när det var fullt pris så jag kunde ju verkligen inte låta bli när jag fick det för halva. 

Nailpolish. Of course. I looked at this one even before it was 50 % so I really couldn't leave it.  
 

Min telefon behövde ny outfit. Och den här var ju bara för söt!
My phone needed new outfit. And this one was just so cute!
 
(Iridescent Bronze .  Firefly .  Rich Gold)
 
Mera nagellack. Jag hade ingen aning att Accessorize har nagellack så jag blev riktigt till mig när jag såg dessa. Där fanns massor med fina men dessa tre fick komma hem på den här resan. 
 
More nailpolish. I had no Idea that Accessorize had nailpolish so I got so excited when I saw these. There were so many pretty ones but these three got to come home this time. 
 


3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...