Tuesday, March 26, 2013

Monday 18th - After Work for real

På måndagen den 18e jobbade jag först i X antal timmar och träffade sedan L på Chaplin för en After Work. Det är inte ofta jag hamna på en After Work så att jag påriktigt själv också jobbat. Så det var lite roligt.

On Monday the 18th I worked for X amount of hours and then met L at Chaplin for a After Work. It is not often I go to a After Work after I have also worked. So it was kinda fun.

Sen lyckades L övertala mig på något sätt att gå och äta till Kokomo igen. Jag kanske inte behövde så mycket övertalande eftersom jag var hungrig. Det var faktiskt lite sämre den här gången. Mitt kött var smått bränt. 

Then L succeeded in talking me in to going to Kokomo again. I probably didn't need that much talking in to since I was hungry. It was sadly not as good this time. My beef was a bit burned.
 No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...