Friday, March 8, 2013

Make-up: Perfumes


Dags för en till del av smink och sånt. Nu tar vi och kollar in dofter. Här är inte alla jag har. Jag har en massa småflaskor i någon låda någonstans och om jag hittar dem nångång så kanske jag går igenom dem, men tills vidare så tar vi bara dessa.

Time for another part of make up and such. Now we are looking at smells. Here is not all I have. I have a lot of small bottles somewhere in a box and if I find them all I might go through them too, but for now let's go with these.

The Body Shop Vanilla 

Jag älskar verkligen den här. Det är någonting med vanilj som får mig svag i knäna helt enkelt. På senaste tiden har jag använt den här en hel del igen. 

I love this one. There is just something with vanilla that gets my knees all soft. And I have been using this a lot recently.


Lancome Hypnose

Min första kärlek. Det finns inga ord. Den har blivit lite på sidan om på sistone, men den är älskad ändå. Den här kom min mamma hem med efter en kryssning. Bästa någonsin.

My first love. There are no words. It has been put aside for a while now, but it is still very loved. My mom came home with this one after a cruise. Best ever.

Juicy Couture Viva La Juicy

Jag fick ett litet prov av den här i en goodiebag och det klicka. Hårt. 

I got a little sample of this in a goodiebag once and it clicked. Hard.

Jackpot

Den här har jag faktiskt fått av någon. Kan inte komma ihåg att jag någonsin skulle ha använt den. Vilket är synd för den doftar helt gott. 

This one I got from someone. Can't remember ever using it, which is sad since it does smell kinda nice.


(förhandsskrivet 8.2.2013 klockan 00:25)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...