Friday, March 29, 2013

I laughed a little and said no...

Onsdagen var en rolig dag. Jag var till Alexandersteatern på Loistefestaris gala med Trotsallt. Vi kom vidare till Teatris så det var ganska så coolt. Ett litet gäng av oss gick till Leijuva Lahna på Eriksgatan för att ta ett glas.

Sen blev det Amarillo som vanligt med sama gäng som oftast och någon som jag inte sett på jätte länge. Det var faktiskt roligt att se honom. Jag hoppas på flera möten. Camilla och jag dansade och hade sjukt roligt. Jag fick en random killes hand på mitt bröst. Normalt.

När jag steg ut ur bussen kom en man fram till mig och frågade om jag skulle vilja komma hem till honom och röka gräs. Jag skrattade lite och tackade nej.

Wednesday was a fun day. I was to Alexander Theatre for the Loistefestari gala with Trotsallt. We got a place in Teatris which was so awesome. A little gang of us went to Leijuva Lahna on Eerikinkatu for a drink. 

Then it was Amarillo as always with the same gang and someone I haven't seen in ages. It was so fun to see him. I hope for more meetings. Camilla and I danced and had so much fun. I got a random guys hand on my boob. Normal. 

When I stepped out of the bus a man came to me and asked if I wanted to join him to his place and smoke weed. I laughed a little and said no. No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...