Sunday, March 10, 2013

I GOT MY SALAD!

I början av veckan fick jag plötsligt lust på sallad. Det här händer ungefär aldrig. Riktigt onormalt för mig. På tisdagen träffade jag Zan en snabbis i Itis och vi gick till Picnic för att äta. Jag fick min sallad. Med fisk och mögelost. Det var riktigt gott. Nu kan jag gå tillbaka till att vilja ha ostburgare.

In the beginning of the week I suddenly got a craving for salad. This happens like never. Really out of character for me. On Tuesday I did meet Zan in Itis for a little while and we went to Picnic. I got my sallad. With bluecheese and fish. Really good. Now I can go back to craving cheeseburgers.


Lyckades också shoppa lite i Zara, men det får ni se i nästa inlägg!

I even did some shopping in Zara, but that will be the next post!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...