Tuesday, February 5, 2013

There will always be bad hair days

Nu tänker jag prata lite om förra veckoslutet.

På fredagen råkade jag hamna i Gamlas i Kannel-Krouvi eftersom Inkas pappas bänd spelade där. Där var en massa vänner eftersom Inka såklart berättat åt alla. Måste nog säga att vi alla kände oss lite missplacerade eftersom resten av folket var kring 50 års åldern. Men roligt hade vi i alla fall. Jag glömde igen att ta en outfitbild, men jag hade på mig min nya skjorta och mina armebyxor. Med röda läppar och hög ponysvans.

Och jag lyckades få en puss på handen av en berusad främling som kom emot och sa hej.

Now I am gonna talk a bit about last weekend. 

On Friday I ended up in Kannelmäki at Kannel-Krouvi because Inka's dad's band was playing. There were a lot of friends there since Inka had told everyone. I have to say that we all felt a bit out of place since most of the people there were near 50 years old. But we had fun anyways. I forgot to take a outfitpicture again, but I had on my new shirt and my armypants. With red lips and a high ponytail

And I managed to get a kiss on the hand by a drunk stranger that walked past and said hello. 


 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

På lördagen hade jag definitivt bad hair day och min pannlugg pekade åt alla håll. Jag spenderade ungefär hela dagen hemma i min one piece antingen tittandes på Doctor Who eller framför datorn.

Och söndagen var ungefär likadan som lördagen. Utom att jag höll på att klättra på väggarna på grund av rastlöshet. Tydligen så är jag inte längre gjord för att sitta hemma i många dagar. Helt otroligt.

On Saturday I really had a bad hair day and my bangs were everywhere. I spent pretty much the whole day in my one piece watching Doctor Who or in front of the computer. 

And Sunday was pretty much the same as Saturday. Except that I was close to climbing the walls because of boredom. I seem to not anymore be content with just sitting at home many days in a row. Interesting.

Skrivet 5.2.2013 klockan 01:12

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...