Tuesday, February 26, 2013

Playing with the shadows

Used: WetnWild Comfort Zone palette - Maxfactor 2000 Calorie Waterproof Volume Mascara

Som ni kanske vet så orkar jag sällan leka med ögonskuggor och då när jag gör det så använder jag oftast bara svart. Men nu på torsdagen blev jag inspirerad att prova lite. Jag kan på samma gång berätta att det är jätte svårt att få bra bilder. Tummen upp åt alla ordentliga sminkbloggare. 

Jag tycker det blev riktigt snyggt. Vad tycker ni?

As you might know I rarely play with eyeshadows and when I do it usually is only black. But now on Thursday I got inspired to try a bit. I can now tell you that it is not easy to get a good picture. Thumbs up for all the real makeupbloggers out there!

I like it a lot. What do you think?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...