Friday, February 22, 2013

Make-up: Eyeliners


Jag äger 9 stycken eyeliners. Jag behöver definitivt inte köpa fler på en tid (vilket jag inte kommer kunna hålla). Vissa är jätte gamla. Nyast är WetnWild H2O Proof som är den ändå vattenfasta jag äger. Min favorit är nog Maybelline Eyestudio Lasting Drama och Loréal Super Liner.

Oftast använder jag liquid eyeliners för jag tycker bara att de ger en snyggare linje. Men det händer nog att jag tar till en penna ibland också. 

Nu vill jag veta om ni använt någon av dessa och er åsikt om den. Sen kan ni också nämna er absolut favorit eyeliner om ni har en. 
 
I own 9 eyeliners. I do not need to buy any new in a while (which I probably will anyway.). Some are really old. The newest one is WetnWild H2O Proof which is the only one that is waterproof. My favorites are Maybelline Eyestudio Lasting Drama and Loréal Super Liner.

I usually use liquid eyeliner because I feel like the give a prettier line. But it happens that I do take a pencil sometimes.

Now I wanna know if you have used any of these and your opinion of it. You can also name your favorite eyeliner if you have one.

Loréal Eye Designer Line & Shadow Pencil 401 Black Grey

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner 01 Black

Maxfactor Kohl Pencil 020 Black

Lumene Eye Graphics 1 Coal Black

Rimmel Exaggerate Eye Liner 001 Black

Rimmel Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil 061 Jet Black

Maybelline Master Drama Khol Liner Ultra Black
WetnWild H2O Proof Liquid Eyeliner E881 Ultra Black

Loréal Super Liner Black Lacquer Black Vinyl

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...