Monday, February 11, 2013

Jewellery shopping

Förra tisdagen shoppade jag lite. Usch på mig. Men jag gick förbi Glitter och de hade ett erbjudande jag inte kunde stå emot. Man fick välja 5 stycken reavaror för bara 10 euro. Förstår ni hur mycket jag sparade!? Allt detta skulle ha varit över 20 euro normalt! Jag är så otroligt nöjd!

Last Tuesday I did some shopping. Bad me. But I went past Glitter and they had a sale I couldn't let slide. You got to chose 5 sale items for only 10 euros. Do you understand how much I saved!? All of this would have been over 20 euros normally! I am so happy!


Image and video hosting by TinyPic

Jag köpte också en kjol, men den får ni se i nästa inlägg.

I also bought a skirt, but that you will get to see in the next post. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...