Wednesday, February 20, 2013

I hated gym...

Jag är inte den personen som tränar. Aldrig. Jag hatade gymnastik i skolan och lyckades alltid slippa genom att säga att jag glömde kläderna hemma (ibland hade jag dem dessutom i väskan med mig). Jag tror inte att läraren trodde på mig efter hemskt många gånger, men jag blev aldrig tvingad till att vara med.

Jag har försökt gå promenader nu och då, men det har aldrig riktigt blivit någonting bestående. Speciellt nu när det är kallt.

Så det att jag just lyckades göra plankan i en hel minut är en otrolig stor grej för mig. Trots att det bara var en minut. Men jag gjorde det! Och jag skall försöka på nytt och jobba på det och bli bättre.

I am not the person that works out. Never. I hated gym in school and I got out of it by saying that I forgot my clothes at home (sometimes I had them in my bag). I don't think the teacher believed me after many times, but I was never forced in to doing anything. 

I have tried to go on walks sometimes but it has never become anything I do a lot. Especially now that it is cold outside. 

So the fact that I just did the plank for 1 minute is a big deal for me. Even though it is only 1 minute. But I did it! And I will try to work on it and get better.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...