Monday, February 25, 2013

365 days of single

 Pants: H&M Watch: Citymarket Shirt: UFF

På måndagen den 18e blev det ett fullt år av singelliv för mig. Exakt ett år. Det ville jag fira lite så jag tog med mig några vänner och vi gjorde en fin Kalliorunda av det hela. Jag ville göra någonting roligt och få ett bra minne för det datumet. Istället för att komma ihåg det som dagen då jag blev dumpad på Coffee House.

Och jag lyckades absolut. Jag hade en härlig kväll/natt. Med bästa gänget! Och jag kan ju nämna att Relaxin har nog blivit ett favoritställe.

On Monday the 18th a full year of singlelife was on me. One year to the day. I wanted to celebrate this a bit and got a few friends with me and made it a Kallionight. I wanted to add a good memory to the day. Instead of having it as the day when I got dumped at Coffee House. 

And I succeeded. I had an awesome evening/night. With the best gang! And I have to say that Relaxin has become a big favorite.


 Nästa dag när jag kom hem såg mitt hår ut såhär. Jag lovar åt er att det enda jag gjorde var sov! Jag vet väldigt bra att det ser ut som så kallat "sex hår". Men tyvärr är det inte det. Jag vet inte vad jag skall göra åt det hår kråkboet så att det skulle sluta göra det här åt mig!

When I came home the next day my hair looked like this. I promise you that I did nothing else then sleep. I know that it kinda looks like so called "sex hair". But sadly it is not. I don't know what I can do to this hair so that it would stop doing this to me!

Och bara så att ni också vet så känns det jättebra att vara singel just nu och jag njuter av livet. Så nej, jag satt inte och grät och hade ångest under den dagen. Det har varit ett väldigt intressant år och ibland väldigt jobbigt. Men allt är bra nu och det är skönt.

Och jag är glad att jag och R kan vara kompisar. Efter alla upp- och nerförsbackar.

And just so that you know it feels good to be single right now and I am enjoying life. So no, I didn't sit and cry and angst on the day. It has been a very interesting year and sometimes very hard. But everything is good now and I am happy. 

And I am so happy that me and R can be friends. After all the ups and downs.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...