Wednesday, November 21, 2012

The third Costume

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jag undrar hur många månader en tidning är ny riktigt? Det är ju redan tredje numret av Costume och ännu så verkar den vara ny. Jag ser den inte längre som ny, men det kanske bara är jag. Jag måste medge att jag skäms lite över det att det faktiskt kommit ut tre nummer och jag har inte ens öppnat den första. Och ändå så äger jag alla nummer.

Det är ju nästan fel.

(Tredje numret kom ut idag så gå till näraste butik för att ta er en titt!)

---

I wonder how long a magazine is new? It is already the third issue of Costume and still it is new. I don't see it as new anymore, but that might be just me. I have to tell you that I am a bit ashamed of myself that it is already the third and I haven't even opened the first one. And yet I still own all of them. 

It is almost wrong.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...