Monday, November 19, 2012

The short meeting with the cute guy

På lördagen så var jag ju och såg den sista föreställningen av Morbror Vanja. Den var nog något helt eget måste jag säga och jag förstår verkligen varför den fått så bra kritik! Fantastiska skådespelare! Efteråt var jag smått hungrig eftersom den var 4 timmar lång och man hinner verkligen bli hungrig på den tiden. Så jag tog mig en sväng via Arnolds i City Center. Här kan jag nämna att jag tänkte nästan gå förbi men såg sedan den söta killen som jobbade där och blev tvungen att gå in. Och jag var verkligen glad över att jag inte var klädd i en sopsäck just den dagen.

För det bästa är verkligen att se en söt kille när man ser någolunda bra ut själv.

On Saturday I went to see the last showing of Uncle Vanja. It was really something and I understand well why it is so liked! Amazing actors! After it I was a bit hungry since it was 4 hours long and one does get hungry in that time. So I went to Arnolds in City Center. Here I can mention that I almost didn't go in but saw the cute guy that was working there and just had to go in. And I was really happy that I wasn't wearing a garbagebag that day. 

Because the best thing really is to see a cute guy when you look good yourself.

Image and video hosting by TinyPic
Here we have the bagel he made me, and the donut he got me to buy...

Image and video hosting by TinyPic

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...