Thursday, November 8, 2012

The perfect shoe

På Torsdagen den 1 November var jag och shoppade i Itis. För att jag råkade ha tid mellan jobbet och Trotsallt.

On Thursday the 1st of November I was out shopping in Itis. Because I had  some time between my work and Trotsallt.
 Jag hittade Sparkling Red från samma kollektion som dessa och blev så glad. Den är så fin! Det finns en Sparkling Silver också men den har jag inte ännu köpt. Får se om jag blir tvungen att göra det också...

I found Sparkling Red from the same collection as these and got so happy.  It is so pretty! There is a Sparkling Silver too but that one I haven't bought yet. Let's see if I will have to go that too...


 Och sen hittade jag snyggaste skorna och dog lite. De var på rea att jag bara inte fysiskt kunde lämna dem i butiken. Så de blev mina. Jag är kär.

And then I found the perfect shoes and died a bit. They were on sale and I just couldn't leave them in the store. So they became mine. I am in love.


Sen gick jag en sväng till Change och köpte ett par BHn och underbyxor och toppar, men dem tänker jag lämna bort från bloggen. Jag behöver ju inte riktigt visa allt åt er.

Then I went to Change and bought a couple of bras and panties and tops, but them I am going to keep away from the blog. I don't have to show you everything.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...