Saturday, November 24, 2012

Sometimes you can't help it...

Jag är ibland lite galen och köper en massa på en gång för att inget av dem kostar hemskt mycket så tycker jag att det är helt okej, trots att det blir mycket ihop. Igår lyckades jag dessutom donera 1 euro till Unicef i kassan och botade mitt dåliga samvete över shoppingen genom det. Så jag är förlåten nu.

Så här har vi nu torsdagens shopping. Allt från H&M. Nagellacken för att de var för fina, Lipbalm för att dom var för söta ( och doftar så gott!), Ögonskuggorna för att jag tyckte dom var så coola. Och Liquid eye shadow lät så tufft att jag kände mig tvungen att köpa och testa den.

I am sometimes a bit crazy and I buy a lot of stuff at the same time because nothing of it is that expensive so I think it's okay, even though they do add up to a lot in the end. Yesterday I even donated 1 euro to Unicef at the store to make me feel better about spending so much money. So I am forgiven now. 

So here we have Thusdays shopping. Everything from H&M. The nailpolishes because they were so pretty, the lipbalms because they were so cute (and smell delicious!), the eyeshadows because I thought they were so cool. And liquid eyeshadow just sound so cool that I had to buy it and try it.


 Starstruck, Thunderstorm and GOLD

Pink bling bling and Confetti Time

Tea time with toffie and tea & mint chocolate

Skrivet 24.11.2012 klockan 01:50

1 comment:

  1. nå köper man sådär söta lipbalms är man nog automatiskt förlåten.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...