Thursday, November 22, 2012

Some small finds at H&M

Min egentliga plan blev flyttad till nästa vecka så jag bestämde mig för att gå på Trotsallt ändå. Ibland lönar det sig att ha en plan B. Så mellan mitt lilla besök till Itis (varför jag gick dit tar vi och pratar om nästa vecka) och Trotsallt hade jag lite tid att döda så jag gick in i några butiker. I H&M lyckades jag göra några små fina fynd. Som alltid. Vi går igenom dem imorgon om jag har tid mellan jobbet och våffelkvällen. Jag får ta tid åt mig.

Under Trotsallt möte tog jag dessutom och åt en sallad från Picnic för jag var hungrig. Spännande.

My real plan got moved to next week so I chose to go to Trotsallt. Sometimes it is good to have a plan B. So between my little visit to Itis (why I was there we shall talk about next week) and Trotsallt I had some time to kill so I went to a few shops. In H&M I made some small finds. As always. We shall go through them tomorrow between work and the waffleevening. I will just have to make time. 

At the Trotsallt meeting I ate a salad from Picnic because I was hungry. Exciting. 

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...