Saturday, November 17, 2012

Meat and egg


Under farsdagsveckoslutet hade Pappa gjort en köttpaj och eftersom jag inte varit där så fick jag inte av den. Men han gav med en bit hem och på måndagen fick jag smaka på den. Den var verkligen riktigt god. Och innehöll ägg. Och jag åt ändå den. För er som inte vet så kan jag berätta att jag alltså inte tycker om ägg alls, men i köttpajen så kunde jag inte känna äggsmaken så då gick det bra. Bra.

During the Fathersdayweekend my dad made a meatpie and since I wasn't there I didn't get to taste it. But he did give me a piece home and on Monday I got to taste it. It was really goof. And did have egg in it. And I still ate it. For you who don't know I can tell that I don't like egg at all, but I didn't feel it in the pie at all so I could eat it. Good.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...