Saturday, November 17, 2012

lost friends and forgotten glasses

Jag kan helt ärligt säga att veckan jag haft varit en av de värsta jag haft på länge. Jag har gråtit på bussen och förlorat några vänner. Haft otaliga pratstunder med X antal olika människor om exakt samma ämne och fått olika svar. Det är alltid intressant att se hur olika folk ser på samma situationer.

Dessutom har jag spenderat en natt borta hemifrån och glömt glasögonen där vilket resulterade i en dag på jobbet utan dem. Det var riktigt spännande kan jag berätta. Fick åka efter dem efter jobbet och sen åkte jag en sväng via Satu där jag fick stora köttbullar och pasta. Gott var det!

I can honestly say that the week I've had has been one of the worst in a while. I have cried on the bus and lost a couple friends. Had a lot of talks with X amount of people about the same thing and gotten different answers. It is always interesting to see how different people look at the same situation.

I have also spent a night away from home and forgotten my glasses there which led to me working without them. It was interesting I can tell you that. I got to go after them after work the same day and then I went to Satu's where I got huge meatballs and pasta. It was good!


Och sen var jag också efter REVS från posten. De är ju bara så otroligt snygga! Det är alltså samma tidning men två olika framsidor. 

 And then I was after REVS from the postoffice. They are just so beautiful! It is the same magazine but two different covers.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...