Sunday, November 18, 2012

IsaDora Northern Lights Holiday Make-up 2012

 Här ovanför ser ni allt som hör till kollektionen Northern Lights som är IsaDoras nya. Själv tycker jag mera om den varma med guld och rött och därför valde jag ut de produkter jag tänker nog ta och kolla in och dem kan ni ser här under. Guldglitter eyelinern känns lite högstadiedisco, men jag tyckte ändå den var lite fin. Och röda läppar är ju min nya grej helt enkelt.

Up there you can see all the products that are the new Northern Lights collection from IsaDora. I myself am more for the warm side with the gold and red so I chose a couple of products from it that I will check out at some point. The goldglitter eyeliner feels a big 13 year olds at a schooldisco, but I still think it's quite nice. And red lips just are my new thing.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...