Friday, November 16, 2012

Father's Day

Söndagen den 11e var det ju dags att fira farsdag och jag var väldigt glad att jag inte mådde jättedåligt eftersom jag måste ta mig ända till pappa för att äta. Outfiten bytte jag inte alls eftersom den kändes passande. På vägen gick jag via en Ärrä och köpte en coca cola medan jag vänta på bussen. Vi fick fisksoppa och kaka. Och Pappa fick en present som innehåll ett par collagebyxor. 

On Sunday the 11th it was time to celebrate Father's day and I was very happy over the fact that I was feeling pretty good because I had to take myself to Dad's place. I didn't change the outfit because it felt good. On the way I went to an Ärrä and bought a coca cola while I waiting for the bus. We got fishsoup and cake. And Dad got a present with a pair of collagepants.
1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...