Monday, November 26, 2012

Birthday and a white shirt

Cardigan: H&M Shirt: Seppälä Jeans: H&M Necklace: WeStyle
Lipstick: Maybelline 530 Rubis Diamonds

Igår var jag, Pappa och Mamma på Pappas systers 50 års fest. Och jag ville såklart lite klä upp mig så jag tog vit skjorta för det fungerar alltid.

Det var helt jätte roligt att få se släktingarna igen speciellt när de utbrister i ett "VAH?! Är du redan 24?!" ch har verkligen svårt att tro det. Och undrar om de får hälla skumppa åt mig. Kommer förevigt att förbli 10 år gammal i deras ögon tror jag. Men jag tycker nog så mycket om alla.

Yesterday me, Dad and Mom went to celebrate Dad's sisters 50th birthday. And I wanted to dress up a bir atleast so I put on a white shirt. It always works.

It was so much fun to see all the relatives again especially when they suddenly realize "WHAT?! Are you really 24 already?!" and seem to have a really hard time believing it. And wonder if it is okay to give me any alcohol. I will always be 10 years old in their eyes it seems. But I do really like them all.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...