Thursday, November 1, 2012

AND THIS IS CRAZY


När det här inlägget blir publicerat så har klockan slagit 12 och NaNoWriMo officiellt startat för i år. Just nu så beskriver bilden ganska bra mina känslor inför det här. Det känns lite galet att jag över huvudtaget ens planerar att vara med i år med tanke på det att jag faktiskt har ett heltidsjobb och ett någotlunda socialt liv att på något sätt hålla vid liv. Att på samma gång försöka producera 1667 ord per dag känns omöjligt. Men tydligen så skall jag åtminstone försöka göra det. Att sova får jag ju ta och glömma direkt.

Jag börja även fundera på var jag befann mig förra året den här tiden. Jag råkade vara hos R då och vid 12 slaget gav jag ifrån mig ett ångestfyllt ljud för att jag inte började skriva direkt. Det skulle ju ha varit smått oartigt att plötsligt ta fram ett block och börja skriva. Han skrattade bara åt mig och tyckte jag var galen.

Och jag kan ju meddela att jag kommer inte det här året heller att börja skriva prick klockan 12 eftersom jag faktiskt skall befinna mig på jobb klockan 7.

---

When this post is published it will be midnight and NaNoWriMo will have officially started. Right now the picture pretty well describes my feelings over it all. It feel insane that I am even planning to do it this year since I have a fulltime job and a somekind of a social life to keep alive. To at the same time try to produce 1667 words per day feels impossible. But it seem that I will be trying to do that. Sleep I will have to forget right now. 

I even started thinking about where I was last year this time. I happened to be with R and at 12 o'clock I gave an angsty sound over the fact that I hadn't started writing. It would have been rude to suddenly take a notebook and start writing. He just laughed at me and thought I was insane. 

And I can tell you that I will not start at 12 this year either since I have to be at work at 7.

(skrivet 22:45)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...