Friday, November 16, 2012

About Party Because Part 2

Jag tog ju och städade mitt rum inför förra lördagens stora fest. Ni fick ju se hur det såg ut i början och resultatet också här på bloggen. Så dit gick all min tid utom den tid jag var på jobbet. Och ni fick också se vad jag hade på mig på festen. Vi hade ju lite försenat Halloween-tema och jag hade lite stress över att ens hitta något så jag gick med det lätta och blev schoolgirl. Men jag kände mig riktigt nöjd så det är ju viktigast.

I did clean my room for the big party that was held last Saturday. You did get to see how it looked and also the final end here on the blog. So all my free time went to that except the time I spent at work. You also got to see what I had on me. We had a late Halloween-theme and I had such stress over finding anything so I went with the easy and became a schoolgirl. But I felt really fine with it so that's the most important thing. Festen som då tog plats den 10.11. var en helt egen grej. Jag tror att höjdpunkten nästan var våfflorna jag lyckades fixa till efter några drickor mitt i natten. Och Camilla som dök upp mitt i natten efter många timmar. Annars så kan jag inte säga mycket om den festen eftersom det inte hör hemma här. Ibland slutar fester bara helt fel.

The party did take place 10.11. and was a story by itself. I think the highlights were the waffles I did in the middle of the night after a couple of drinks. And Camilla who came by after a lot of hours of waiting. But I can't really say much more about it all because it doesn't belong in the blog. Sometimes just parties end wrong. 1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...