Sunday, November 18, 2012

A good Sunday

Den här söndagen har egentligen gått till att jag skrivit på NaNo och det är helt otroligt roligt just nu. Sitter och använder Scrivener som jag tog och köpte.Helt otroligt bra skrivprogram. Tipsar verkligen att ni tar en titt!

This Sunday has been moslty me writing on my NaNo and it is so much fun right now. I am writing in Scrivener that I just bought. It's amazing. I really recommend looking it up!


Tog äntligen en bild på mina nya glitternaglar som jag gjorde för X antal dagar sen. Glitterlacket är Mavala Sparkling Red.

I also took some pictures of my new glitternails that I made a couple of days ago. The glitter is Mavala Sparkling Red. 


Maten som Mamma gjorde bestod av majs, ananas och kyckling. Ingen ris denhär gången alls. Jag äter så otroligt lite ris varje gång och eftersom Lillebror inte är hemma så tyckte Mamma att det kändes onödigt att koka så lite ris.

The food Mom made was corn, pineapple and chicken. No rice this time. I eat so little rice and since Littlebrother wasn't home Mom thought it was stupid to cook the little rice.

Sen har jag även njutit av Noblesse Apelsin. Så otroligt gott! Lite på den dyra sidan men så värt pengarna enligt mig i alla fall.

I have also enjoyed Noblesse. So delicious! They cost a bit more but the are totally worth it in my opinion at least.

Men nu skall nog jag fortsätta skriva på min NaNo. Vi får höras senare eller först imorgon. Ha en bra kväll!

But now I shall go back to my NaNo. More blogging later or tomorrow. Have a nice evening!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...