Friday, November 9, 2012

03112012 and 04112012

Lördagen var ganska så intetsägande eftersom jag spenderade hela dagen i en säng och drack coca cola emellanåt. Jag gick fram och tillbaka från vaken till sovande. Jag mådde bara så konstigt att jag inte lyckades ta mig någonstans på hela dagen. Jag tror inte att jag någonsin förut spenderat en hel dag i en säng. Så det var nytt. Helt spännande att faktiskt lyckas göra det.

Saturday wasn't that special because I spent it in a bed drinking coca cola. I went back and forth from being asleep to being awake. I just felt so weird that I couldn't get myself anywhere all day. I don't think I have ever spent a whole day in a bed before. So it was new.


På söndagen blev jag faktiskt tvungen att ta mig hem eftersom jag fick ett textmeddelande av mamma där hon meddelade att Storebröderna är påväg till oss för att äta. Jag som inte ätit någonting sedan fredagen behövde ju verkligen mat. Så hem tog jag mig efter X antal delar How I Met Your Mother. Och det var ungefär det veckoslutet.

On Sunday I really had to get myself home because mom texted me telling me that the Bigbrothers were coming over to eat. I who hadn't eaten anything since Friday really needed food. So I took myself home after a couple of episodes of How I Met Your Mother. And that was pretty much that weekend.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...