Friday, November 9, 2012

02112012

På fredagen (2.11.) fyllde R 21 år. Vilket inte firades alls egentligen. Jag hade ändå en present åt honom eftersom jag är såpass snäll. Jag hittade den här på Bokmässan och den kändes så perfekt att jag inte kunde låta bli att köpa den. Jag parade ihop den med en flaska Koskenkorva och kände mig väldigt nöjd.

På kvällen hade ett gäng killar house warming hos sig (orsak 1 varför R inte hade födelsedagsfest antar jag) och dit åkte jag med Camilla och det var en riktig fest kan jag berätta. Där var massor med vänner. Så som Satu och Emma och Saila. Jag hade med mig rågbröd och salt precis som man skall. Det fanns bål och bra sällskap.

Kvällen slutade med en sväng till McDonalds och sen lite efterfest hos R, såklart. Där är alltid efterfesten av någon konstig orsak. Men de är alltid lika interessanta att vara på.

Dessutom så hade jag på mig mina nya skor (med bytesskor med som tur!) och de är fortfarande kärlek!

---

On Friday (2.11) R turned 21. It wasn't celebrated in any way really. I had a present for him anyways because I am that nice. I found this at Kirjamessut and it felt so perfect that I couldn't let it be. I paired it with a bottle of Koskenkorva and felt really good about it. 

In the evening a group of guys had a house warming at their place (reason number 1 why R didn't have a birthdayparty I guess)  and I went there with Camilla and it was a party I tell you. There were a lot of friends. Like Satu and Emma and Saila. I had bread and salt with me as you are suppost to. It was awesome.

The evening ended with a trip to McDonalds and a afterparty at R's place, of course. The afterparty seems to always be there. But they are always equally interesting to be at.  

And I had my new shoes on (with a pair to change to thank goodness!) and they are still love!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...