Tuesday, August 14, 2012

Tuesday: Why can't everyday be like this?

En otroligt fin dag idag. Mamma kom hem med presenter och jag åkte till Itis för lite shopping och te med finaste Zan. Och åt lite After Eight kaka trots att jag inte borde äta godsaker på veckan. Kanske jag borde skämmas lite, men den var så god att det var värt det. Zan hittade sjukt snygga byxor åt sig och en sjukt fin skjorta. Vad jag hitta kan ni se här. Vi var båda väldigt nöjda med allt.

Annars så har jag fått städat lite och det är alltid jätte bra. För det här rummet ser alltid helt galet ut!

A really good day today. Mom came home with presents and I went to Itis to shop and drink tea with the best Zan. And ate some delicious After Eight cake even though I should not eat sugar on the weekdays. Maybe I should feel ashamed but it was so delicious that it was worth it. Zan found some amazing pants and a really nice shirt. What I found you can see here. We were both very happy with everything.


Cardigan: Indiska Top: Seppälä Pants: Seppälä

Byxorna är väldigt sköna på och det är första gången jag hade dem på mig för de var och blev uppsydda. Sällan jag använder såhär mycket brunt. Men jag gillar det. 

The pants are really comfortable on and it was my the first time wearing them since they have been away getting shortened. It is not often I wear this much brown. But I like it.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...