Tuesday, August 28, 2012

Tuesday: The day of change

Idag kom vi hem från den långa veckan i Gävle. Vi fick stressa oss in i en taxi på terminalen för att jag hade lite bråttom till en arbetsintervju. Stressad och nervös var jag.  Men vi fick en taxi riktigt smidigt och jag hann riktigt bra till min intervju. Inga problem.

Så nu har jag ett jobb. Jag är inte arbetslös längre. Jag kan börja spara till lägenhet. Fy så fantastiskt det känns!

Så på måndag börjar jag jobba på heltid. Jag måste ta och fundera hur jag skall göra med bloggen. Antingen så börjar jag tidsinställa inlägg eller så blir det färre inlägg. Vi får se.

---

Today we came home from the long week in Gävle. We had to hurry to a taxi at the terminal because I was in a hurry to get to a job interview. I was stressed and nervous. But we got a taxi without problems and I did make it in time. No problem. 

So now I have a job. I'm not unemployed anymore. I can start saving up for an apartment. It feels so amazing!

So on monday I start working full time. I have to see how I will do with the blog. Either I start writing pieces beforehand and setting a time or there will just be fewer posts. We'll see.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...