Friday, August 3, 2012

There is a duck on my t-shirt!

Dagens outfit bestod av Nylänsk Afton t-skjortan som jag bara kastade på mig på morgonen för jag var så trött.


Outfit of the day was my Nylänsk Afton t-shirt that I just threw on in the morning because I was so tired.
På jobbet spelade vi djurpyramid i timmar. Ett sjukt roligt spel!


At work we played animalpyramid for hours. Such a fun game!
Efter jobbet sprang jag en runda till Itis för att söka fram lite kläder för lördagens fest. Med samma tema som förra festen. Jag fick faktiskt åka till stan också eftersom min storlek inte fanns i Itis. Här får ni en liten sneak peek.

After work I went to Itis to find some clothes for the party on Saturday. With the same theme as the last one. I had to go to the city too because they didn't have my size in Itis. Here is a small sneak peek.

Sen fick jag åka till Nordsjö bibliotek för att gå efter Lillebrors nyckel eftersom jag lyckats glömma min egna hemma. Det var nog lite irriterande.

Then I had to go to Vuosaari library to go after my brothers key since I forgot mine at home. It was a nit annoying.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...