Monday, August 6, 2012

The evening I can't completely remember...

Jag skulle kunna bara säga att lördagen var fantastisk och underbar och FEST, men det skulle inte vara hela sanningen. Jag vill inte heller säga att jag inte hade roligt för det hade jag också, trots allt. Där var fina människor och en massa hundar och det var bara bra. Men det som var mindre bra var mängden jag hällde i mig under kvällen och hur det fick mig att må. För jag mådde allt annat än bra och jag tror att alla märkte det. Speciellt när jag gör det klart genom att svära som svar på frågan är allt ok.

Det som mest ger mig illamående fortfarande är det att jag inte kommer ihåg exakt allt som hände eller i vilken ordning allt hände. Stora drag så vet jag, men tillexempel vad jag sagt åt någon så kan vara helt borta. Och för att göra det ännu värre så är detta alltså första gången någonsin. Och jag tycker inte alls om det.

Plötsligt så var jag bara helt borta. Min arm fick sig ett sår och jag har ingen aning när eller hur. Jag är så glad att Ninni var på plats och tog mig hem till sig i taxi.

Är det här verkligen vad folk gör för att ha roligt? För jag ser inte det roliga i att tappa minne. 

---

I could just say that Saturday was amazing and fun and PARTY, but that wouldn't be the whole truth. I can't say that I didn't have fun either, because I did. There were amazing people and a lot of dogs and it was great. But what is not good is the amount of stuff I drank and how it made me feel. Because I felt anything but good and I think everyone could see it. Especially when I swear as an answer to the question if everything is okay. 

What mostly still gives me a bad feeling is the fact that I can't remember everything that happened or in what order. The big picture I know, but what I have said to some people is gone. And to make it worse this is the first time ever. And I don't like it at all. 

Suddenly I was just totally gone. My arm got a cut and I have no idea when or where. I am so happy that Ninni was there to take me to her place with a cab.

Is this seriously what people do to have fun? Because I don't see the fun in loosing ones memory.  


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...