Sunday, August 12, 2012

Saturday: Newly-baked

Min dag började ju med The Sims spel vilket jag redan bloggade om. Och sen kollade vi några delar One Piece med Lillebror. Vad jag älskar den animen! Om inte ni har sett den och nångång funderat på att se den så rekommenderar jag verkligen att göra det!

My day started with playing The Sims which I did blog about already. Then we watched a couple of episodes of One Piece with Little Brother. How I love that anime! If you haven't watched it and have thought about doing so then I recommend watching! 

Sen försökte jag få mina naglar lackade och för en sekund såg de bra ut tills jag fick bråttom att träffa Satu och andra och de blev förstörda så jag fick ta bort allt väldigt snabbt. Jag får ta och prova pånytt i något skede idag om jag orkar. Där har ni cokså mina naglar utan nagellack. Ännu riktigt jämna och fina.

Sen hängde jag med en massa flickor.Jag var den äldsta i gruppen. Drack Mountain Dew och höll mig till bara Mountain Dew trots att jag fick frågan om jag vill ha något annat. Sen när folk började flytta sig till en bar bestämde jag mig för att åka hem. Hemma väntade nybakta kanelbullar på mig. Så gott!

Then I tried painting my nails and for a while they looked good until I had to hurry to meet Satu and peeps and they got destroyed so I had to take it of in a hurry. I will have to try again at some point today if I have the energy. There you also have my nails without nailpolish. Still looking good and even. 

Then I hung out with a lot of girls. I was the oldest one in the group. I drank Mountain Dew and kept me to only Mountain Dew even though I did get the question if I want something else. When the guys started to move to a club I decided to go home. Home there were newly-baked cinnamon buns waiting for me. So delicious! 


Jag hade mitt hår fast i en knut hela dagen så när jag tog upp den så var mitt hår vågigt och fint. Tycker jag åtminstone. Önskar att det var så helatiden och inte spikrakt.

I had my hair in a little bun all day so when I took it out my hair was in waves and so cute. In my opinion at least. I wish it was that way all the time instead of completely straight.


4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...