Sunday, August 19, 2012

Saturday: Ale Pub

Lördagen var fram till kvällen en väldigt lugn dag. På kvällen åkte jag först till sörnäs där jag träffade Satu och gänget och hängde en stund tills vi styrde stegen mot Ale Pub. Jag var emot denna bar, men ibland kan man inget. Dessutom så var sällskapet bra så det är egentligen ingen skillnad var man är. Dessutom har jag inte varit på Ale på nästan ett år. Då var jag väldigt lycklig. Riktigt lika lycklig var jag inte denna gång för att minnen ännu sitter kvar, men jag hade ändå roligt.

Dessutom var det roligt att träffa både gamla bekanta och nya trevliga personer. Och man kan verkligen ha roligt utan att dricka 13 stycken drickor. Jag drack exakt en och hade hur roligt som helst och tog bussen hem i sällskap av min personliga paparazzi som råkar bo åt samma håll. Vi skrattade nog en hel del i bussen och störde troligen alla.

Saturday was a normal boring day until the evening when I first went to Sörnäinen where I met Satu and the gang and hung out for a while until we went to Ale Pub. I was against going to this bar, but sometimes it just happens anyways. And the company was good so it doesn't really matter where we are. I haven't been to Ale in almost a year. Then I was happy. I wasn't as happy this time since the memories still linger, but I still had fun. 

Besides it was fun meeting old friends and new cool people. And one can really have fun without drinking 13 drinks. I drank exactly 1 and I had a lot of fun and took the bus home in the company of my personal paparazzi that lives in the same direction. We laughed a lot in the bus and probably disturbed everyone.

picture taken by personal paparazzi

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...