Tuesday, August 7, 2012

Okay, 2 things...


Okej 2 saker.

  1. Från och med nu får jag inte äta godis på veckan. På veckoslut får jag, men inte heller då får jag överdriva och äta ett helt kilo. 
  2. Från och med idag tar jag paus från allt som heter alkohol. Ja, förra lördagen har lite med det att göra, men det finns andra orsaker också. Om jag kunde gå tillbaka i tiden så skulle jag, men det är inte möjligt, så istället gör jag det här. För jag tyckte definitivt inte om den personen jag var.
---

Okay 2 things.

  1. From this day forward I am not allowed to eat candy during weekdays. On weekends I am allowed, but not even then am I allowed to overdo it and eat a whole kilo. 
  2. From this day forward I am taking a break from everything that has the name alcohol. Yes, last Saturday has some to do with this, but there are other reasons too. If I could go back in time I would, but that is not possible so instead I do this. Because I really didn't like the person I was.

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...