Monday, August 13, 2012

Monday: A very good Monday I have to say...

På morgonen fick jag en väldigt trevlig väckning då några av de fem hundar jag sovit bland bestämde sig för att jag nu sovit tillräckligt. Det är nog inte varje dag man blir väckt på det sättet. Efter några timmar av tv tittande och te drickande blev det mat för oss. Inka var otrolig och lagade ceasar sallad åt oss. Det var sjukt gott!

In the morning I got a really nice wakening when a couple of the five dogs I had been sleeping with decided that I had slept enough. It's not everyday you get woken up like that. After a couple of hours watching tv and drinking tea it was foodtime for us. Inka was amazing and made a ceasar salad for us. It was delicious!
På hemvägen gick jag en sväng till Itis bara för att kolla läget och med mig hem fick jag 5 stycken nagellack. Vem är inte överraskad över detta? Några snyggingar fastnade med från Gina Tricot och sen lyckades jag också hitta IsaDoras Magnetic Nails och blev så till mig att jag inte kunde låta bli att köpa några av dem också. Så kan det gå.

On the way home I went to Itis just to check and with me home I got 5 nailpolishes. Who is not surprised by this? A couple of awesome ones from Gina Tricot and then I saw IsaDora Magnetic Nails and just got so happy that I just couldn't leave without buying a couple of them too. It happens. 


 82 Deep Sea 81 Alexis 76 Brilliant blue 854 Opposites Attract

855 Northern Lights


Sen har jag inte gjort mycket annat trots att jag borde ta och städa golvet. Kanske jag borde ta itu med det nu...

Then I haven't done much more even though I should clean my room. Maybe I should do that now...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...