Monday, August 20, 2012

Leaving for Gävle

Jag har någon timme på mig fören vi far iväg till båten. Måste ännu packa och få allt in i väskan. Men jag tänkte att jag måste ju säga något här också om att jag far iväg till Gävle och stannar där hela veckan utan internet. Det kommer att komma några inlägg under tiden jag är borta och sen kan det ju hända att vi hittar ett ställe med internet.

Försök överleva utan mig en stund.

I have about an hour before we leave to go to the boat. Still have to pack and get everything in the bag. But I thought that I have to say something here about me leaving for Gävle and staying there the whole week without internet. There will be some posts when I am gone and it might happen that we find a place with internet. 

Try to survive without me for a while.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...