Wednesday, August 29, 2012

IsaDora B.B. Cream

B.B Creams har blivit en kärlek för mig. Jag har aldrig egentligen varit den som lägger på en massa foundation eller annat i ansiktet, men efter att ha hört en hel del bra om B.B Creams från x antal olika ställen tänkte jag att jag bra kunde prova. Hittills har jag använt Garniers, men den är inte riktigt så bra som jag hade hoppats.

Sen fick jag höra att IsaDora kommer ut med en egen B.B. Cream och blev riktigt sugen på att testa. Hittills har jag inte lyckats hitta den i butik. Ifall någon av er har lyckats se den så säg åt mig. Och jag bara älskar att den är svart. Stilrent.

B.B. Creams have become a love for me. I have never been the person that puts a lot of foundation or anything else on my face, but after hearing a lot of good about B.B. Creams from various sources I thought I would give it a try. I have been using Garnier, but it doesn't really come up to what I wanted. 

Then I heard that IsaDora is coming out with a B.B. Cream and got really excited to try it. I haven't found it in stores yet. If any of you have seen it then tell me. And I just love that it is black. So clean and pretty.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...