Tuesday, August 14, 2012

In need of change

Här sitter jag och funderar på mitt hår. Jag är sugen på någonting nytt. Igen. Jag vet att det inte är hemskt längesen det blev rött och fast jag älskar det så är det ett sånt jobb att faktiskt hålla det rött. Jag vet inte om jag orkar. Men då måste vi prata färger. Några idéer?

Och sen kommer vi till klippa eller inte. Och hur? Jag har nästan lust att boka en tid och bara säga åt frissan att fria händer. Jag behöver något nytt.

Ni får mer än gärna säga till om ni har idéer.

Here I am sitting thinking about my hair. I really need something new. Again. I know it is not that long ago it became red and even though I love it it is still such a pain to keep red. I don't know if I have the strength.  But then we have to talk colors. Any ideas?

And then we come to the cut or not. And how? I almost want to just make an appointment and tell her that she has free hands. I need something new. 

If you have any ideas please tell me.


2 comments:

  1. tycker bäst om hårfärgen och luggen på bild 2. och 5.! :)

    ReplyDelete
  2. hmm, rött e så jättesnyggt :( men sådär ljusbrunt som på bild 5. sku också säkert vara fint. Sku vara jättekul att se dig med lite kortare hår, typ axellångt! och lugg!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...