Friday, August 31, 2012

I have a life

Jag verkar vara lite av en dålig bloggare redan nu. Och jag har inte ens börjat jobba ännu! Det råkar sig bara att jag har program varenda dag nu och ingen tid över alls. Okej, inte riktigt sant, men nästan. Och nu skall jag riktigt snart iväg och träffa en kompis till Itis. Men jag klagar inte över det att jag har ett liv. Det är bara sjukt roligt trots allt!

I seem to be a bad blogger already. And i haven't even started working yet! It just happens that I have stuff to do everyday now and no time at all. Okey, not completely true, but almost. And now I am soon meeting a friend in Itis. But I am not complaining over the fact that I have a life. It is fun after all!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...