Tuesday, August 14, 2012

I found my color for the fall

Dagens shopping i Itis gav mig allt detta. Jag är mera än nöjd.

Today's shopping gave me all of this. I am more than happy.


T-shirt: H&M

Jag blev kär i färgen och materialet som är otroligt mjukt. Sjukt snygg på och skön som bara den. Dessutom tycker jag massor om att den är längre där bak. Och jag tror att jag har hittat min höstfärg för i år. 

I fell in love with the color and the material that is really soft. It is beautiful on and so comfortable. And I also love that it's longer in the back. And I think I have found my color for this fall.

Shirt: Only

Färgen är mycket mer armégrön än vad bilderna visar. Den här såg jag en gång tidigare när jag var på kaffe med Zan, men tänkte inte dessto mer på den då. Nu var vi t.o.m in i Only en gång tidigare fören jag såg denna i fönstret pånytt och bara måste gå och prova. Och blev kär. Jag tänker mig svarta byxor och svart topp under. Och jag älskar dragkedjan i ryggen.

The color is a lot more armygreen than the picture make it seem. This one I saw once before when I was having coffee with Zan but didn't think about it more that time. Now we even were in to Only once before I saw this in the window again and just had to go try it on. And fell in love. I'm thinking of black pants and a black top under it. And I love the zipper on the back.

Sweater: H&M 

Jag sa ju att jag har hittat min färg för hösten! Den här är underbart stor och mysig och perfekt för kallare höstkvällar. Och Bambi är ju bara för söt! 

I told you that I have found my color for the fall! This one is just fabulously big and soft and perfect for colder fall evenings. And Bambi is just so cute!

Tunic: Spirit Store (brand: Rose Bullet)

Det här var mitt första köp och priset var nedsatt med över 50 %. Jag älskar den lilla detaljen med dragkedjan. För enligt mig så gör detaljerna allt. 

This was my first buy and it was on sale for over 50 %.  I love the little detail with the zipper. Because in my opinion the details do it all.

4 comments:

 1. PURRRDEEE! Du har rätt om den där höstfärgen, den ser ju jättehärlig ut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know! Jag har fallit för den helt och hållet!

   Delete
 2. suupersnyggt! helt sjukt fin den där skjorten med dragkedjan bak <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag vet! Jag är så glad att jag gick in och prova den!

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...