Thursday, August 16, 2012

Getting rid of: Fishnet

Jag har under årens gång gått igenom olika klädfaser, som alla gör. Så jag har en hel del kläder jag inte använder längre och de bara hänger i klädskåpet för att jag är dålig på att göra mig av med saker, men jag skall bli bättre på det. Och ni kommer att få följa med i det hela. 

Först ut är nättoppen. Jag har fyra stycken och är nästan säker på att jag endast använt den neongröna en gång och resten aldrig. Så nu får de gå. Om ni råkar känna någon som skulle bli glad över en så får ni gärna berätta åt dem att kontakta mig. Jag gör mig av med dem för en väldigt liten peng. Alla är i storlek LITEN. 

I have under the years gone through a few different styles, as we all do. So I have a lot of clothes I don't use anymore and that only hang around taking space because I am bad at getting rid of stuff, but I am gonna try to get better at it. And you will get to follow me on this. 

First out are the fishnet tops. I have 4 and I am pretty sure I have only wore the neongreen one once and the rest never. So now they have to go. If you know someone who would like to have one of these then tell them to contact me. I am getting rid of them for a small small coin. They are all size SMALL. 

3 comments:

  1. Du borde göra ett bildkollage, där du klär dig i kläderna, förrän du kastar dem :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...