Saturday, August 18, 2012

Friday: Mom's Birthday

Igår hade kära Mamma födelsedag. Hon väckte mig en minut före min väckarklocka för att påminna mig om detta. För att jag kommer inte ihåg sånt om inte personen har facebook som påminner mig. Jag sa åt henne att hon får en födelsedagspresent lite senare.

Vi åt födelsedagskaka när vi alla var hemma vilket blev sent på kvällen. Oftast äter vi på morgonen, men den här gången var inte Lillebror hemma då, så vi tog det på kvällen.

Sen tittade vi på filmen Harry Brown som kom på tv och den var överraskande bra. Jag vänta mig inte att den skulle vara så bra. Michael Caine är fantastiskt bra. 

---

Yesterday it was Mom's birthday. She woke me up a minute before my alarm to remind me of the fact. Because I don't remember stuff like that if the person doesn't have facebook that reminds me. I told her that she would get a present a bit later. 

We ate birthdaycake when we were all at home which was late in the evening. We usually eat it in the morning but Little Brother wasn't home, so we did it in the evening. 

Then we also watched the movie Harry Brown which came from the TV and it was really good. I didn't expect it to be that good. Michael Caine is amazing.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...