Tuesday, August 7, 2012

A normal monday

Måndagens outfit var egentligen inget speciellt. Jag var trött och kastade på mig det första jag såg. Jeansen verkar jag använda mest helatiden. Och mitt hår ser fantastiskt rött ut!

Mondays outfit wasn't really anything special. I was tired and threw on the first thing I saw. The jeans I seem to wear all the time. And my hair looks amazingly red!Sen spenderade jag 5 1/2 timme på jobb som vanligt där det är sista veckan på gång nu så det är lite ledsamt. Kommer nog att sakna ungen lite!

Hemma fick jag sen underbar pastasallad till mat. Den var jätte god!

Then I spent 5 1/2 hours at work as always where my last week has started and it's a bit sad. I'm gonna miss the kid a bit!

And at home I got a fantastic pasta salad. So good!
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...