Sunday, July 15, 2012

When you just can't fall asleep

I natt hade jag lite svårt att somna. Orsaken är väldigt klar för mig, men jag tänker hålla den för mig själv. Men ibland blir det så att man bara inte kan somna och man sitter och tänker på allt. Tankarna bara kommer över en och man lyckas inte stänga ur dem när de väl tagit plats i ens lilla hjärna.

Så jag låg i all min ensamhet tills jag blev så trött att jag bara somnade. Jag hoppas verkligen att jag slipper flera sånahär nätter.


Last night I couldn't fall asleep. The reason is very clear to me, but I will keep it to myself. But sometimes it just happens and you can't fall asleep and you lie there thinking of everything. The thoughts just come over you and you can't shut them out once they are inside your little brain. 


So I was in my bed in all my loneliness until I finally fell asleep. I seriously hope I will not have anymore of these nights.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...