Thursday, July 12, 2012

A Wednesday of AWESOME

Igår fick jag göra sällskap åt kära Mormorstvilling och åka in till stan. Vi gick till The Place (som jag inte ännu tänker säga något om, nästa vecka får ni veta allt), banken, en sväng till Stockas delikatess och sist till Salutorget för att köpa jordgubbar och ärter. I ett stånd blev en kvinna väldigt sur på att folk gick runt och smakade på jordgubbarna men ändå hade de små lådor med smakbitar framme. Jag tyckte det var lite konstigt. Vadå? Får man inte smaka om man inte köper? Men det går ju inte ihop alls...

Yesterday I went to the city with Gramdma's twin. We went to The Place (I will not tell you what place that is until next week), the bank, a trip to Stockmanns Deli and last to Kauppatori to buy strawberrys and peas. In one stand a girl got really annoyed when people were tasting the strawberrys but they still had small boxes with small bits on the tables. I thought that was kind of weird. What? You can't taste them before buying? It doesn't make any sense...
Sen kom vi hem och åt korvsås och Lillebror fick sin Playstation 2a som han beställt. Hans gamla stora gick sönder så han fick köpa en ny. Jag tyckte storleksskillnaden var så rolig att jag måste ta bild på den. Haha. Varför kunde de inte göra den liten från första början?

When we came home we ate food and Littlebrother got his Playstation 2 that he had ordered. His old big one broke a while ago and he had to buy a new one. I thought the size difference was so funny that I had to take a picture. Haha. Why couldn't they make it small from the beginning?
Sen åt vi jordgubbar och glass (som jag måste springa efter...) och det var så gott att jag tänkte dö lite. Och jag som inte borde äta godis på veckodagar. Men jag tror att jag får låta mig göra det nu när Mormorstvilling skämmer bort oss.

Then we ate strawberrys with ice cream (that I had to run after...) and it was so delicious I thought I would die. And I shouldn't eat candy on weekdays. Well I guess I have to let it slide now that Grandma's twin is spoiling us.
Och sist så var jag en sväng till Brändö till familjen jag skall jobba hos så blev det ju såklart Amarillo med allihopa (nästan, jag saknade nog Ninni lite). Jag till och med orkade sminka mig lite! Annars så såg jag ut såhär:

And  last I was to Kulosaari to the family I'm gonna work with and after that it was Amarillo with everyone (almost, I did miss Ninni a bit). I even had the energy to put on some make up! And I looked like this:Jag hade otroligt roligt och hade jäkla bra fiilis! Jag tror att folk trodde att jag var mycket mer full än vad jag egentligen var...

I had so much fun and just felt good. I think people must have thought I was more drunk then I was...


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...