Thursday, July 26, 2012

Wednesday evening

Igår blev det ju såklart Amarillo som alltid och den här gången fick jag dessutom med mig Ninni som äntligen är tillbaka i stan från ön. Det var en lugn kväll för mig eftersom jag ju hade en tidig väckning på morgonen, men det var ändå roligt att hänga med fint folk och lyssna på musiken. Och skratta åt 60 åringen som stod och dansade med småungarna på dansgolvet. Hemskt elaka är vi.

Det enda jag kan säga är att jag skulle ha varit  gladare om kvällen skulle ha slutat på ett annat sätt, men alltid kan man inte få som man vill. Ibland springer man nästan in i fel människa. Så kan det gå. Men jag är glad att jag inte var ensam och att det finns fina vänner i den här världen.

---

Yesterday was of course Amarillo as always and this time I got Ninni with me now that she is back in the city from the island. It was a calm evening for me since I had to get up early in the morning, but it was still fun to hang with good people and listen to the music. And laugh at the 60 year old that danced with the small kids on the dancefloor. We are evil. 


The only thing I can say is that I would have been happier if the evening had ended differently, but one can't always get what one wants. Sometimes you almost run in to the wrong person. It happens. But I am glad that I wasn't alone and that there are amazing friends in this world.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...